Om kunstneren

OM MIG SELVbillede-9

Født i Thy: 1951

Læreruddannelse fra Nørre Nissum Seminarium 1975

Jeg er lærer og billedkunstner, og har haft billeder med på en del censurerede udstillinger.

Mine billeder er blandt andet inspireret af naturen, både her og på Færøerne, ligesom jeg lader mig inspirere af meget forskellige teknikker og materialer.

Hvis det ønskes kommer jeg gerne til stede med et udvalg af egnede billeder, ligesom særlige ønsker om motiver efterkommes.

Jeg deltager meget gerne i udstillinger og har haft mange af slagsen. fjernvarmebill-saksun

Det næstbedste ved Færøerne er naturen og lyset….. 

(Det bedste er færingerne!)

Lige siden jeg som ganske ung for første gang besøgte Færøerne med min tilkommende mand, har jeg været fortabt.

Jeg blev dybt betaget af færingerne, bl. a. de utroligt stærke familiebånd, de har, selv ud i fjerne slægtsled. Dette kom i høj grad også mig til gode, på den måde, min mands store familie tog imod mig, og stadig har vi heldigvis nære relationer i landet.

fjernvarmebilledeDet næstbedste er naturen og lyset! – Som billedkunstner kan man ikke undgå at blive in-spireret af naturen – lyset – tågen – den måde regnen gør farverne stærke og klare, og alle d forskellige nuancer af grønt! For slet ikke at tale om de farvestrålende huse, der som byg-geklodser er strøet ud af Vorherres hånd, hvor der skulle være en by eller en bygd. Farverne i vandet over stålgråt til smaragdgrønt, alt dette har jeg i den grad fået under huden.

biollede-5

 

Top